Bobby Rust weg bij Edwin Kats

Bobby Rust weg bij Edwin Kats
Bobby Rust

Chef Bobby Rust is weg bij Noble Kitchen van Edwin Kats. Noble Kitchen is het tweede restaurant van Kats en ligt naast de golfbaan in Croimvoirt. Kats is ook eigenaar van sterrestaurant Noble in Den Bosch.

Bobby Rust is bij Noble Kitchen van Edwin Kats intern opgevolgd door Tom Schoonus, voormalig sous-chef en nu chef de cuisine, uit Den Bosch. Kats weet desgevraagd niet waar Rust nu werkt of gaat werken.

Nieuwe souschef in Brabant is Carlo Lago. Hij werkte al eerder in de keuken van Kats, als leerling en later als chef de partie.

Edwin Kats: 'Het reizen was onverantwoordelijk'

Reden voor het vertrek ligt in de woon-werk afstand. Edwin Kats: ‘Bobby woont in Amsterdam en wilde niet naar Brabant verhuizen. Voor mij als werkgever woog dat risico te zwaar. Daarom is in goed overleg het contract niet verlengd. Bobby reed motor en had al eens een ongelukje gehad. Hij is een fantastische kok en heeft goede dingen voor me gedaan, maar ik heb ook een verantwoordelijkheid naar mijn team toe,’ besluit Kats.

Tom Schoonus

Voor zijn komst naar Brabant was Bobby Rust chef de cuisine bij restaurant Bridges* in The Grand in Amsterdam en chef bij Tante Kee. Eerder werkte hij in de keuken van Ron Blaauw (2012).