Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopend. Midtown Grill is een steakhouse dat steaks serveert vanuit de vernieuwde open showkeuken Meat Experience Room en wijn uit een wijnbibliotheek.

De sfeer van Midtown Grill is warm en uitnodigend met moderne elementen in een bijzonder design. Ieder deel van het restaurant vertegenwoordigt een andere ervaring. Zo biedt de open showkeuken gelegenheid tot interactie met de chef-koks. De wijnbibliotheek biedt keuze uit alle wijnstreken van de wereld, waarbij verhalen van andere gasten met elkaar gedeeld worden aan de gemeenschappelijke tafel. De Meat Experience Room is een  ervaring waar de chef-koks vertellen over de diversiteit van dry aged vlees. Of over welke soorten vlees het meest mals of smaakvol zijn.

Midtown GrillHet Midtown Grill restaurant opende voor het eerst haar deuren in 2010. Geïnspireerd door de traditie van een typisch Amerikaans steakhouse, worden er steaks geserveerd, aangevuld met een ruime wijnkaart en ambachtelijke cocktails. Met het nieuwe ontwerp onderscheidt Midtown Grill zich zelfs in Amsterdam.

Amsterdam Marriott Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel bestaat al sinds 1975 en is daarmee het eerste Marriott hotel buiten Amerika. Het hotel biedt 396 kamers met een compleet nieuw interieur van de Nederlandse ontwerper Piet Boon, plus een geheel nieuw ontworpen ‘Great Room’ lobby, M Club Lounge en een 24/7 geopend fitnesscentrum.