Ondernemer geeft nieuw horecapersoneel vakantie naar Ibiza

Ondernemer geeft nieuw horecapersoneel vakantie naar Ibiza

De eigenaar van Ibiza Tilburg is op zoek naar nieuwe medewerkers. Zeker tien mensen heeft hij nodig om zijn team weer op sterkte te krijgen. Treed je in dienst bij dit horecabedrijf en blijf je heel 2020 werken? Dan krijg je van de ondernemer een vakantie naar Ibiza.

Ibiza Tilburg is een bar-restaurant met meer dan 200 zitplaatsen aan de Heuvelring in het centrum van Tilburg. Gasten komen er met name voor cocktails en voor de Ibiza Bites, een all you can eat avondvullend concept voor een vaste prijs. Exclusief drankjes. Dit is iedere dag mogelijk vanaf €19,99.

Eigenaar van Ibiza Tilburg, Michel Vekemans, zegt dat hij de krapte op de arbeidsmarkt nog nooit ze heftig heeft ervaren. ‘En ik ga al best wat jaren mee in de horeca. Maar nu is personeel in geen velden of wegen te bekennen. Het is echt, echt verschrikkelijk.’

De Ibiza-eigenaar werft nu nieuwe mensen door hen een reisje naar Ibiza in het vooruitzicht te stellen. ‘Ik heb tien man nodig om mijn team weer op sterkte te krijgen.' Vekemans staat lang niet alleen in zijn zoektocht, bijna overal in het land zijn ondernemers naarstig op zoek naar goed personeel.

Vacature nieuw horecapersoneel

In een vacature meldt Ibiza Tilburg het volgende:
‘Wil jij een nieuw job en een gratis reisje naar Ibiza? Dat kan! Ibiza Tilburg biedt namelijk de eerste 10 nieuwe medewerkers die tot en met 2020 werkzaam zijn voor de zaak een gratis vakantie naar Ibiza aan. Iets voor jou?

Ibiza tilburg

Goed om te weten: bij Ibiza Tilburg zoeken ze het erg breed. Studenten, buitenlandse student, herintreders, werkzoekend zonder ervaring? Iedereen is van harte welkom om te solliciteren en wellicht heb je binnenkort wel een nieuwe baan + kans op een reis naar Ibiza.

Vacatures die open staan zijn die van cocktail-bartenders, runners, gastheren en keukenmedewerkers.

Ibiza Tilburg is een cocktailbar in het centrum van Tilburg waar je ook All you can eat kleinere gerechten kan eten.

Collega van Vekemans, Jaap van Ham – eigenaar van café Bakker, café Polly Maggoo, Het Ketelhuis en rooftopbar Doloris – schetst het personeelsprobleem als volgt: ‘Vooral rond deze tijd is het merkbaar. In september begint het nieuwe studiejaar, dan beslissen veel studenten dat ze dit jaar écht die veertig studiepunten nodig hebben, of wat het ook is. In oktober nemen die aspiraties af en in november vallen de eerste studenten uit, dan herstelt het zich weer een beetje,’ zegt hij tegen het Brabants Dagblad.

Michel Vekemans is niet de enige ondernemer die nieuw personeel werft door cadeaus aan te bieden. Ron Blaauw beloofde in 2017 nieuwe horecamedewerkers ook extra's als een scooter en hulp bij het zoeken naar woonruimte.  Hotel The Dylan in Amsterdam zegt nieuwe hotelmedewerkers een fiets toe.

>> Tips voor een goede horecavacature