Amadore: twee zaken in Vlissingen verkocht, een erbij in Goes

Amadore: twee zaken in Vlissingen verkocht, een erbij in Goes
Amadore heeft Raymondo in Vlissingen verkocht.

De Zeeuwse horecagroep Amadore van Jerry van Zuijlen heeft in Vlissingen twee restaurants afgestoten. In Goes heeft Van Zuijlen een zaak gekocht. Amadore heeft veertien horecabedrijven in Zeeland, waaronder het recent heropende hotel De Kamperduinen in Kamperland.

De twee verkochten zaken van Amadore – Raymondo’s en Cappuccino - liggen aan de boulevard van Vlissingen. Koper is de eigenaar van de buurman, Pier 7. De verworven zaak in Goes door Amadore is het eetcafé Baas Beveland. Dit café ligt naast Het Postkantoor dat al van Amadore is.

Als reden van de verkoop van de twee horecazaken in Vlissingen geeft Jerry van Zuijlen aan dat er in zijn ogen 'wel wat meer variatie' in eigenaren mocht komen op het desbetreffende stukje boulevard. Ook was Cappuccino ‘te klein geworden’ voor de groep.

Dit zegt hij tegenover Omroep Zeeland. Amadore was tot voor kort eigenaar van vier bedrijven aan de boulevard van Vlissingen.

Pier 7 was geïnteresseerd en heeft het snel overgenomen ‘en deed daarna ook een goed bod op Raymondo's. Nu hebben we nog twee restaurants op de boulevard die makkelijker te bestieren zijn, omdat ze naast elkaar liggen.’

Pier 7 is van Frank Damen en zijn zoons Niek, Valentijn en Jelle Damen.