Crowne Plaza Den Haag Promenade wordt Leonardo Royal Den Haag Promenade

Crowne Plaza Den Haag Promenade wordt Leonardo Royal Den Haag Promenade

Crowne Plaza Den Haag Promenade heropent vanaf 1 april als Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Dit is het tweede Leonardo Royal Hotel, na Amsterdam dat begin 2019 opende. Het hotel beschikt over 178 kamers en suites, 9 vergaderzalen en 900 m2 aan wellnessfaciliteiten.

Precies een jaar na de opening van het eerste Leonardo Royal Hotel van de Benelux in Amsterdam opent de tweede Leonardo Royal in Den Haag. Patrick Aarsman, General Manager: ‘Wij geloven in ons eigen merk, Leonardo Hotels, en kijken ernaar uit om verder te gaan onder de vleugels van Leonardo Royal. Hierbij blijft het onmiskenbare karakter van het Promenade Hotel bestaan. Promenade blijft Promenade. Wij zijn trots dat wij deze stap kunnen maken in aanloop naar ons 50-jarig jubileum volgend jaar.’

Voorafgaand aan de aankondiging van dit tweede Leonardo Royal Hotel in de Benelux, heeft de Fattal Hotel Group recent bekend gemaakt ook Leonardo Boutique te openen aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, in wat nu nog het Apollo Museumhotel is.

Alexander Kluit, managing director van de Benelux voor Fattal: ‘Vanaf april telt het Leonardo portfolio in de Benelux ruim 1400 hotelkamers, verdeeld over 3 Leonardo Hotels, 2 Leonardo Royal Hotels en 1 Leonardo Boutique Hotel. Fattal Hotel Group is momenteel een van de snelst groeiende hotelketens van Europa. Met de komst van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade naar de internationale residentiestad verbreden wij onze marktpositie naar het zuiden van Nederland. Dit sluit volledig aan bij onze groeiambitie voor de Benelux.’

Over Leonardo Hotels

Leonardo werd in 2006 opgericht als de Europese tak van de Fattal Hotel Group. De portfolio van Leonardo Hotels bestaat uit: Leonardo Hotels, Leonardo Royal Hotels, Leonardo Boutique Hotels en NYX Hotels by Leonardo Hotels.

Met de opening van het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade opent de vijfde Nederlandse vestiging van Leonardo Hotels.

Over Fattal Hotel Group

Fattal Hotel Group is een van de snelst groeiende hotelketens in Europa en Israël met meer dan 200 hotels en ruim 40.000 kamers verspreid over meer dan 100 bestemmingen. De groep werd in 1998 opgericht door David Fattal en is sinds 2006 actief in Europa.

De Europese portfolio bestaat uit Leonardo Hotels en de recent overgenomen ketens Jurys Inn (Verenigd Koninkrijk en Ierland) en Apollo Hotels (Nederland). Een belangrijk onderdeel van de filosofie van Fattal Hotel Group is dat alle hotels niet alleen eigendom zijn van de groep, maar ook worden beheerd en geëxploiteerd door de groep. Fattal Hotel Group is een beursgenoteerde onderneming en staat genoteerd aan de beurs van Tel Aviv.