Gemeente Breda en AB InBev promoten 0.0 tijdens Carnaval

Gemeente Breda en AB InBev promoten 0.0 tijdens Carnaval

De gemeente Breda gaat samen met Bierbrouwerij AB InBev 0.0% bier extra onder de aandacht brengen tijdens carnaval. Beide partijen slaan de handen ineen om carnavalsvierders vaker voor 0.0% bier te laten kiezen.

Bierbrouwerij AB InBev zet er daarom op in dat tijdens de hele carnavalsperiode breed verkrijgbaar is. Ook tijdens de traditionele carnavalsborrel in het stadhuis zal 0,0% geschonken worden.

Wethouder Haagh, Gemeente Breda: 'Bier en carnaval zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu bier met of zonder alcohol is. De populariteit van 0.0%-bier willen we als gemeente natuurlijk ondersteunen. Daarom hebben we de handen ineen geslagen met AB InBev om tijdens het komende carnaval 0.0% bier extra te promoten, onder meer tijdens de traditionele carnavalsborrel.'

AB InBev: 0.0 breed verkrijgbaar

Mark Hanssen, horecadirecteur bij de bierbrouwer: 'Breda is sinds jaar en dag ons thuis en we zijn verheugd om samen met de gemeente 0.0% bier nog eens extra te promoten als prima alternatief voor alcoholhoudend bier. We willen het voor carnavalsvierders makkelijk maken voor 0.0% bier te kiezen. Daarom zorgen we dat alcoholvrij bier op zoveel mogelijk plekken in de stad verkrijgbaar is.