Bagels & Beans opent webshop om franchisenemers te steunen

Bagels & Beans opent webshop om franchisenemers te steunen

Om de franchisenemers van de 82 Bagels & Beans vestigingen in deze tijd te steunen heeft de onderneming deze week een webshop geopend. Hier shop de exclusieve Bagels & Beans koffiebonen te koop. Daarnaast kunnen belangstellenden hun favoriete vestiging steunen door een stempelkaart voor 10x koffie of thee te kopen.

Bagels & Beans bood de kilozakken met koffiebonen al aan in diverse vestigingen. Maar nu die vanwege de coronamaatregelen gesloten zijn, is er een webshop gelanceerd.

Zo kunnen gasten nu thuis  dezelfde koffie maken als die ze kennen van hun vestiging. De opbrengst gaat naar een noodfonds dat steun biedt aan de bagelondernemers. Een kilozak is verkrijgbaar voor €24,50, bij bestelling van twee zakken geldt gratis verzending. Belangstellenden kunnen daarnaast hun favoriete vestiging steunen door een stempelkaart met 10 geluksmomentjes -koffie of thee naar keuze- voor later te bestellen.

Foto’s 60e Bagels & Beans, in Wageningen

De webshop is bereikbaar via www.bagelsbeans.nl, onder het tabje ‘steun’.

Over Bagels & Beans

Verdeeld over heel Nederland heeft Bagels & Beans momenteel 82 vestigingen. Hiermee is het de grootste espressobar-keten van ons land. Het bedrijf is in 1996 opgericht door Ronald Bakker en zijn vrouw Niande Thio. Het focust met name op bagels, sappen en koffie en heeft duurzaamheid en fair trade als speerpunten. Zo komen de koffiebonen van een kleine familieplantage in Panama.

Voor haar gasten heeft Bagels & Beans een loyaliteitsprogramma. Op de kassabon staat een QR-code die met behulp van de app kan worden gescand om het hartje te ontvangen. Naast sparen voor verrassingen kunnen gebruikers bij Bagels & Beans ook rechtstreeks afrekenen met de app en ontvangen ze speciale persoonlijke aanbiedingen.