Jarno Eggen gastchef bij Wilco Berends

Jarno Eggen gastchef bij Wilco Berends
Jarno Eggen en Wilco Berends

Jarno Eggen, patron cuisinier van Restaurant De Groene Lantaarn - bekroond met twee Michelinsterren - gaat drie dagen koken in het restaurant van sterchef Wilco Berends in Vreeland. Daarnaast start hij in Staphorst met Boutique Culinair.

Jarno Eggen en Wilco Berends gaan samen diners serveren van acht gangen, elke chef neemt er vier voor zijn rekening. Dit gebeurt bij De Nederlanden van Wilco en Caroline Berends in Vreeland.

Het restaurant van Jarno Eggen en Cindy Borger mag geen gasten ontvangen vanwege de coronamaatregelen. Wilco Berends en Caroline mogen wel doordraaien omdat ze zelf hotelkamers hebben.

Dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 november 2020 is Jarno Eggen gastchef bij de Nederlanden. Een dineren en logeren arrangement is te boeken vanaf 217,50 per persoon.

Boutique Culinaire

Jarno Eggen en Cindy Borger starten daarnaast met Boutique Culinair in hun restaurant in Staphorst. Ze gaan diverse patisserie (macarons, bonbons, koeken, noga, gebak, taarten), traiteur gerechten, brood , wijn, ijs en soepen verkopen vanuit het restaurant in Staphorst.

De gebruikte bloem komt daarbij van de eigen molen. Boutique Culinair is vrijdag en zaterdag geopend.