Verhage Nesselande verbouwd: 'Ik denk dat we onze gasten gaan verrassen'

Verhage Nesselande verbouwd: 'Ik denk dat we onze gasten gaan verrassen'

Verhage Nesselande is na een grote verbouwing heropend. Volgens ondernemer Saïd Youssef stappen gasten nu een heel andere zaak binnen.

In de Verhage in de Rotterdamse wijk Nesselande is de afgelopen tweeënhalve week hard gewerkt aan een grootschalige verbouwing. De aan de Zevenhuizerplas gelegen zaak is voorzien van een volledig nieuw interieur met meer zitplaatsen, een volwaardige ijssalon (met ambachtelijk schepijs) en lunchroom, en een kinderspeelparadijs met een oppervlakte van 27 vierkante meter.

Nu franchisenemer Saïd Youssef de deuren van zijn vernieuwde Verhage-filiaal heeft heropend, weet hij dat er een hoop gaat veranderen voor zijn team: ‘Ik denk dat we onze gasten gaan verrassen wanneer ze zien hoe Verhage zich de laatste jaren als formule heeft weten te ontwikkelen.’

Breder assortiment en hogere verwachtingen

Volgens Youssef, die de zaak nu tien jaar runt, is het aanbod een stuk breder geworden. ‘Een allround eetgelegenheid waar je lekker kan eten in een huiselijke sfeer. Dat gaan ze nu ook hier in Nesselande meemaken. Niet langer enkel het klassieke snackassortiment, maar ook sandwiches, tosti’s, schepijs, gebak en goede koffie. Maar daar staat wel wat tegenover. Meer service, meer beleving en dus hogere verwachtingen. Daar moeten wij klaar voor zijn.’

Gastvrijheidstraining voor medewerkers

Om die reden organiseerde Saïd in de Verhage Academy in Zwijndrecht onlangs een gastvrijheidstraining voor zijn medewerkers, om hen zo voor te bereiden en klaar te stomen op datgene wat komen gaat. Meer aandacht voor bereiding en presentatie van (nieuwe) producten, maar ook meer oog voor de wensen en behoeften van de gast. Alles om van Verhage Nesselande 2.0 tot een succes te maken.

41 vestigingen

Verhage is een franchiseformule die werd opgericht in 1967. In ruim 50 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een fastserviceketen bestaande uit 41 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Vorig jaar eindigde Verhage op plaats 75 in de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.