Eazie uitgeroepen tot beste fastserviceformule van Nederland

Eazie uitgeroepen tot beste fastserviceformule van Nederland
Foto: Diederik van der Laan.

Healthy food keten Eazie is volgens GfK de beste fastserviceformule van Nederland. Eazie ontving de hoogste waardering van bezoekers.

Volgens het GfK Out of Home Formule Rapport 2019 is Eazie de grote winnaar in de categorie ‘Fastservice’. Uit een grootschalig onlineonderzoek blijkt dat recente bezoekers de keten sterk waarderen om het lekkere en gezonde eten, het gemak van het bestellen én de scherpe focus van het bedrijf op een gezonde en goede levensstijl.

Mede-eigenaar Shengli Huang is trots op deze prijs. ‘Ik ben enorm vereerd dat we gewonnen hebben. Onze droom is om het concept steeds groter te maken. Dat lukt steeds meer. Eazie doet het goed bij de consument en deze prijs bewijst dat.’

Foto: Diederik van der Laan.

23 vestigingen

Eazie is sinds 2004 de healthy food restaurantketen in Nederland en heeft momenteel 23 vestigingen in Nederland. Vanuit de Aziatische roots gelooft eazie dat gezond, lekker en betaalbaar eten de mens gelukkig maakt.

Eazie

Foto: Diederik van der Laan.

Create your own

De wokgerechten, wraps, salades en smoothies zijn op basis van verse ingrediënten en worden à la minute bereid. In het teken van ‘create your own’, kunnen klanten bepalen of zij een vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm gerecht willen. In de eerste helft van 2019 zijn er vijf nieuwe eazie vestigingen geopend in Alkmaar, Zoetermeer, Den Haag, Utrecht en Hilversum en er volgen meer.

Family grijpt naast de winst

Naast Eazie waren Family en Sushipoint genomineerd in de categorie Fastservice. Family viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Vorig jaar werd Family ook al genomineerd voor de GfK-prijs, samen met Kwalitaria en Julia’s. Die laatste ging er toen met de trofee vandoor.

Franchise Trofee

FHC Formulebeheer sleepte dit jaar al een prijs in de wacht: het formulehuis won in mei de NFV Franchise Trofee voor de schoolcateringformule Vital4Skool. Naast Family en Vital4Skool heeft FHC ook Foodmaster en cateringformule #TGHTR onder zijn vleugels.