Pieperz Eindhoven feestelijk geopend

Pieperz Eindhoven feestelijk geopend
Foto: LukeDaDuke

De derde vestiging van Pieperz is in Eindhoven van start gegaan. De zaak, in het centrum van de stad vlakbij de Markt, werd woensdagavond 31 oktober feestelijk geopend.

Pieperz Eindhoven is een zaak met een klein afhaalgedeelte beneden en 75 zitplaatsen op de eerste verdieping. Buiten is plaats voor een terras. De nieuwe locatie gaat ook bezorgen. Het is de derde vestiging van het concept, na Veghel en Eerde.

Foto: LukeDaDuke

Tractors en een DAF truck

De nieuwste vestiging is ingericht met de kenmerkende, landelijke elementen van Pieperz, zoals oude tractorneuzen die tot tafels zijn omgetoverd en melkbussen die een tweede leven als lamp hebben gekregen. Omdat Pieperz iets van Eindhoven in het interieur wilde opnemen, staat boven de voorkant van een oude DAF truck waar mensen in kunnen zitten.

Foto: LukeDaDuke

Uitdagende locatie

De nieuwe vestiging van Pieperz is gevestigd in de Jan van Hooffstraat in het centrum van Eindhoven, vlakbij de Markt. Een uitdagende locatie; twee deuren verder zit Five Guys, en op de Markt zijn verder McDonald’s en KFC te vinden. De nieuwe locatie gaat ook bezorgen. Het is de derde vestiging van het concept, na Veghel en Eerde.