Spare Rib Express To Go presteert ver boven verwachting

Spare Rib Express To Go presteert ver boven verwachting
Franchisenemer Niels van Battum.

Begin vorig jaar opende de foodservice formule Spare Rib Express de tweede To Go locatie in Doetinchem. Precies één jaar na opening kan franchisenemer Niels van Battum terugkijken op een bijzonder vruchtbaar jaar.

Het bezorgrestaurant is opgezet in samenwerking met de petrolformule Tinq. Niels heeft zijn eerste jaar bij de franchiseformule afgesloten met een omzet die twee keer zo groot is als zijn eerstejaars begroting.

Hetzelfde jaar is de formule gestart op een foodcourt in Hoorn. Deze locatie is opgezet in samenwerking met Avia Marees en fungeert als flagshipstore voor het Spare Rib Express To Go concept.

Samenwerking petrolformule

'Het To Go-concept van Spare Rib Express is iets wat we vaker terug zullen gaan zien', aldus een woordvoerder Spare Rib Express. Het is begrijpelijk dat petrolformules steeds meer voor landelijke food spelers kiezen. Wij zorgen voor een herkenbare uitstraling, hanteren een sterk lokaal marketingbeleid en zorgen voor extra service voor de klanten van de petrolformules'.

De franchiseformule telt op dit moment 71 bezorgrestaurants in Nederland en heeft openingen gepland staan in onder andere Roermond, Spijkenisse en Emmeloord.