Robert Levels volgt Gilbert von Berg op bij Château Neercanne

Robert Levels volgt Gilbert von Berg op bij Château Neercanne

Robert Levels is de nieuwe chef de cuisine van Château Neercanne in Maastricht. Hij volgt per 1 mei Gilbert von Berg op, die zijn eigen restaurant begint. Robert Bisschoff wordt de nieuwe maître d'hôtel, hij is nu nog sous-maître.

Levels (50) komt over van La Butte aux Bois in België, dat net als Château Neercanne is aangesloten bij Relais & Châteaux. Daar is hij als chef de cuisine verantwoordelijk voor Le Bistrot en Meeting & Events.

Het vak geleerd bij Beluga en Toine Hermsen

De nieuwe verantwoordelijke in de keuken was tien jaar de rechterhand van Hans van Wolde bij Beluga Loves You in Maastricht en werkte ook bij Toine Hermsen en Emmanuel Mertens.

‘Château Neercanne is cultureel en gastronomisch ergoed’, aldus Levels. ‘Ik ben zeer vereerd dat ik nu de uitdaging mag aangaan om op culinair gebied groot te mogen dromen, hard te werken en recht te doen aan iedereen die mij voorging in deze mooie ambiance.’

Oostwegel

Bisschoff (26) werkt sinds 2015 voor het hotel en restaurant van de familie Oostwegel en gaat per 1 mei aan de slag als maître d’hôtel. ‘Robert en ik hebben de unieke kans om aan de nieuwe brigades te werken en hier een team van te smeden voor de heropening.’