Pizzabar Bombari opent haar deuren op vaste locatie

Pizzabar Bombari opent haar deuren op vaste locatie

De Amersfoortse horecaondernemers Hilde Koopmans, Tobias Bosman en Dolf Schoonaard openen op 3 juni een vaste vestiging van Pizza Bombari aan de Stationsstraat in Amersfoort.

Pizza Bombari maakte als foodtruck furore op festivals en kaapte vorig jaar de Inspiratieboot in de Eemhaven. Nu zet Bombari  definitief voet aan wal met een pizzaconceptconcept.

Ontmoetingsplek

Door haar ligging tussen het centrum en Station Amersfoort Centraal is Bombari de goede ontmoetingsplek. De pizzabar is de verbinding tussen de stadsbewoners en treinreizigers uit het hele land.

'Het wordt een gezellige pizzabar met meer dan ‘alleen’ goed, eerlijk eten en drinken. We serveren een beleving en schenken inspiratie, naast de beste pizza van Amersfoort', aldus mede-eigenaar Dolf.

Het interieur is verrassend met opvallende meubels, van een treinbank, bioscoopstoel tot schoolstoel, en felle kleuren. Geen hoekje is hetzelfde. De houtoven loeit van 12 tot 10 voor verse Napolitaanse pizza's.

Eigen recept

Bombari gaat het interieur regelmatig een twist geven. Kunstenaars krijgen de ruimte om de muur in de tuin gebruiken
als canvas. De pizza’s worden met liefde gemaakt, volgens het eigen recept van pizzabakker Dolf.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.