Olifant Flavoured brengt kleur in het glas én het nachtleven

Olifant Flavoured brengt kleur in het glas én het nachtleven
Kleur in het nachtleven met shooters in drie smaken.

Het merk Olifant, al 180 jaar bekend van de jonge graanjenever, lanceert een kleurrijk assortiment shooters: Olifant Flavoured. De kleurrijkste shooters van Nederland komen in drie verfrissende smaken: Cactus, Exotic en Candy. Het uitgaansleven krijgt deze zomer nog meer kleur met Olifant Flavoured.

Een prikkelend avontuur, een surfride op tropische golven of een avondje snoepen. Met de nieuwe reeks shooters van Olifant Flavoured bied je je gasten in een handomdraai een verfrissende belevenis.

Shooter in drie smaken

De kleurrijke shooter is verkrijgbaar in drie zoete en toegankelijke smaken: Cactus, Exotic en Candy, ieder met 14,9 procent alcohol.

  • Cactus

De Cactus-variant is een verrassend en prikkelend avontuur. Een intrigerende smaak, die nog niet veel te vinden is op de Nederlandse markt. Groene drankjes zijn zeldzaam en daarom juist leuk om op de kaart te hebben.

  • Exotic

Met de Exotic creëer je een wilde smaakexplosie van mango en passievrucht in het glas. De fel oranje kleur maakt het tropische vakantiegevoel compleet, maar zorgt ook voor brede inzetbaarheid bij bijvoorbeeld voetbalwedstrijden en Koningsdag.

  • Candy

Voor de snoepers en zoetekauwen is de smaak Candy perfect. De opvallende roze trendkleur en de zoete smaak van snoepjes maakt dit een zeer populaire en toegankelijke shooter. Roze is niet meer alleen populair bij gin, maar in steeds meer drankcategorieën. Een gewilde kleur!

Fluorescerende partystarter

Overdag vallen de flessen al op door hun felle, fluorescerende kleuren. ’s Nachts zijn het al helemaal eyecatchers: de verpakking licht namelijk op in de buurt van UV-licht. Niet voor niets noemt Olifant Flavoured zichzelf de kleurrijkste shooter van Nederland by day & by night.

Rondom het thema FLUO bouwt Olifant de promotie uit: zowel online, als in de horeca met onder andere lichtgevende posters, fluo-gadgets, bottle glorifiers, vlaggenlijnen en meer. Met Olifant Flavoured heb je dus alles in huis om een te gekke FLUO-night te organiseren.

Dankzij de felle kleuren en verrassende smaken zijn de reacties uit de markt heel positief. Zal Olifant ook jouw feestjes kleur geven?

De kleurrijke shooter is verkrijgbaar in drie zoete en toegankelijke smaken
De kleurrijke shooter is verkrijgbaar in drie zoete en toegankelijke smaken.

Let’s light up the night!

De Olifant Flavoured shooters zijn nu verkrijgbaar bij de groothandels. Het uitgaansleven waar we allemaal naar uitkijken, krijgt nu nog meer kleur. Let’s light up the night! Ontdek de kleurrijke shooters opwww.olifantflavoured.nl

Dit artikel is gesponsord door Olifant Flavoured