Urbana Zwolle wordt vestiging Loetje

Zwolle krijgt begin 2022 een vestiging van het biefstukrestaurant Loetje. Dit maakt eigenaar Restaurant Company Europe, RCE, bekend.
Delen:

In het voormalige pand van Urbana, net iets buiten het stadscentrum van Zwolle, wordt na de zomerperiode gestart met een grote verbouwing.

Het pand met diverse zalen, was vooral bekend als locatie voor feesten en partijen en zal volledig worden gemoderniseerd naar de maatstaven van Loetje.

Loetje groeit hard; recent ging in Leiden vestiging nummer 25 open. Eerder dit jaar kregen Delft, Paterswolde en Enschede al een Loetje in het horeca-aanbod.

Ook voor komend jaar is RCE’s ambitie voor de Loetje formule groot, met plannen om zes tot acht nieuwe Loetjes per jaar in Nederland te openen. Colliers is de vastgoedpartij die helpt bij het aantrekken van nieuwe locaties.

Naar 100 vestigingen

Naast Loetje is RCE het overkoepelende moederbedrijf van meer succesvolle horecaconcepten als Stan&Co, Beers & Barrels en diverse stand-alone locaties. Recent werd daar nog Happy Italy aan toegevoegd. Dit is inmiddels ook goedgekeurd door de ACM, de Autoriteit Consument en Markt.

Met meer dan 50 restaurants en cafés is RCE  één van de grootste horecagroepen van Nederland. Binnen vier jaar wil RCE dit aantal verdubbelen.