Jacob Jan Boerma opent pop-up restaurant

Jacob Jan Boerma opent pop-up restaurant

Van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september is Lakehouse Loosdrecht het domein van voormalig driesterrenchef Jacob Jan Boerma en Thomas Diepersloot. In de aanloop naar de opening van hun Antwerpse restaurant Fine Fleur, openen zij aan de Loosdrechtse Plassen een driedaags pop-up restaurant.

Boerma start op 1 oktober in het nog te openen Leading Hotel of the World, Botanic Sanctuary in Antwerpen het prestigieuze restaurant Fine Fleur. In de aanloop naar de opening kunnen geïnteresseerden gedurende het laatste weekend van september drie dagen in klein bestek alvast kennismaken met Fine Fleur, in Lakehouse Loosdrecht. Onder de noemer ‘9 Senses’ worden gasten meegenomen op een culinaire reis langs negen gangen, met bijpassende wijnen.

Lakehouse Loosdrecht

'Ik ben ontzettend blij dat we onze gasten uit mogen nodigen in de eenmalige Loosdrechtse pop-up-versie van Fine Fleur Antwerpen', aldus Jacob Jan Boerma. 'De bijzondere ligging van het prachtige Lakehouse Loosdrecht aan de Loosdrechtse Plassen heeft ons extra geïnspireerd tot het samenstellen van een heel bijzonder menu.' De opening van zijn restaurant in Antwerpen heeft door corona drie maanden vertraging opgelopen. 'Zodoende kwamen we op het idee om een pop-up te doen. Ook om de kosten te dekken, want die lopen natuurlijk maar door', zegt Boerma eerlijk.

Reserveren

Sinds 16 september 20:00 uur is het mogelijk om te reserveren bij Lakehouse Loosdrecht. Voor een lunch wordt 295 euro in rekening gebracht, voor een diner 350 euro. Reserveren is mogelijk via: michel@lakehouseloosdrecht.com.

Adres:
Lakehouse Loosdrecht
Veendijk 3
1231 PB Loosdrecht

Over Lakehouse Loosdrecht

Lakehouse Loosdrecht biedt de zakelijke markt de mogelijkheid om speciale afspraken te maken en personalisatie te verwerken in de belevenis.