Verhage groeit door en zoekt franchiseondernemers

Verhage groeit door en zoekt franchiseondernemers

Voor velen is het een levenslange droom, maar vaak blijft het bij levenslang dromen: voor jezelf beginnen. Een eigen bedrijf. Door de enorme groei in het aanbod, komen er steeds meer kansen voor (jonge) ondernemers om een eigen bedrijf te runnen. Ook Verhage is op zoek naar franchiseondernemers.

Voor een bestaande Verhage-vestiging in het midden van het land is Verhage op zoek naar een geschikte franchiseondernemer of - ondernemerspaar. Op deze succesvolle locatie wordt al jarenlang een stabiele omzet gerealiseerd en is daarmee een ideale instap voor (aspirant) ondernemers.

Starten als ondernemer

De stap naar het ondernemerschap is vaak een sprong in het diepe. Je verlaat je comfortzone voor een spannend maar onzeker avontuur. Is dat wel zo slim? Maar dat avontuur hoef je echt niet alleen aan te gaan. Verhage biedt ondernemers volledige ondersteuning op alle uitdagingen die op hun pad komen. Van inkoop tot marketing, van financiële administratie tot het werven en managen van personeel.

Bij Verhage Office in Zwijndrecht staat iedere dag weer een betrokken team klaar om bij de meest uiteenlopende disciplines hun expertise te delen, zodat de nieuwe ondernemer zich kan richten op de ontwikkeling van het restaurant, het personeel en zichzelf.

Een eigen inbreng in de financiering is voor deze locatie gewenst, maar het hoofdkantoor zorgt voor uitgebreide begeleiding bij de financieringsaanvraag.