Robert Kranenborg opent pop-up Rue de Ravioli

Robert Kranenborg opent pop-up Rue de Ravioli

Chef en tv-kok Robert Kranenborg is pop-up restaurant Rue de Ravioli gestart op het Hugo de Grootplein in Amsterdam.

Robert Kranenborg bedacht het concept recent de deuren opende, samen met Spine & Marrow, een bedrijf dat start-ups en nieuwe concepten ontwikkelt. Het betreft een samenwerking tussen Robert Kranenborg en Leonardo Pacenti van Toscanini. Rue de Raviolo betreft een pop-up bar en delicatessenzaak in het pand van Two Chefs Brewing.

Gasten kunnen er ravioli proeven en mee naar huis nemen. De pop-up betreft een eerste pilot in Amsterdam. Rue de Ravioli omschrijft zichzelf meer als een proeverij en winkel, dan een pastabar.

Ravioli flights

Het concept bestaat uit ravioli flights. Zo heb je FLIGHT RDR-03 met drie verschillende ravioli’s: de ravioli ricotta en citroen met olijfolie uit Ligurië, witte peper, sechuanpeper en gember, de kabeljauwravioli met citroenvinaigrette, witte soja en olijfolie uit Foggia en kombu  en de ravioli gevuld met runderstoof en rode die met jus en sjalotjes komt. Bij FLIGHT RDR-05 krijg je Raviolo gevuld met paddenstoel, salie, rode wijn en knoflook in een zoete aardappelsaus met espelette peper, een ravioli gevuld met cavolo nero en aardappel in een Parmezaanse kaasbouillon en mierikswortel én een kabeljauwravioli.

Rue de Ravioli is van zondag tot en met woensdag geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur.