Verhage opent eerste vestiging in Brabant 

Verhage opent eerste vestiging in Brabant 
Natascha en Vincent Moolenaar. Fotocredits: Thijs Huizer

Verhage heeft onlangs de deuren geopend van de eerste vestiging in de provincie Brabant. De 43e store van de van origine Rotterdamse franchiseformule is gevestigd in wijkwinkelcentrum Heksenwiel te Breda.

De nieuwe locatie bevat alle facetten van een moderne Verhage. Naast het vertrouwde snackassortiment kunnen gasten hier na de lockdown ook terecht voor een uitgebreide lunch met sandwiches, tosti's en salades, een goede kop koffie met een punt gebak, een biertje en een wijntjeof zelfs een Italiaanse bolletje schepijs van de nabijgelegen IJssalon van Breda.

Franchiseformule Verhage
Fotocredits: Thijs Huizer

Met een oppervlakte van ruim 300 vierkante meter, ongeveer 70 zitplaatsen in het restaurant en een ruim opgezet terras hoopt Verhage haar gasten in de Haagse Beemden de gehele dag te kunnen bedienen.

De vestiging wordt geëxploiteerd door franchisenemers Vincent en Natascha Moolenaar. Na bijna 20 jaar aan het roer te hebben gestaan bij de Rotterdamse Verhage-vestiging in de wijk Zevenkamp, gaat een langgekoesterde wens in vervulling met de zakelijke verhuizing naar thuisprovincie Noord-Brabant.

Trotse ondernemers

Foto's: Thijs Huizer

We staan te glunderen van geluk. We hebben de laatste maanden met het Verhage bouwteam ontzettend hard moeten werken, maar we zijn zo ongelofelijk trots op het eindresultaat’, aldus Vincent. ‘We staan te trappelen om onze gasten met open armen te ontvangen en in de watten te leggen. Helaas hebben we nog te kampen met coronamaatregelen, maar we blijven wel gewoon open voor afhalen en bezorgen. We hebben er ontzettend veel zin in.’

Ook Wesley Fok, directeur van de Verhage Horeca Groep, is trots op de opening van de nieuwe vestiging: ‘Het doet me goed dat we ook in deze roerige tijden zulke mooie stappen kunnen zetten met de organisatie. De nieuwe vestiging in Breda is een prachtige aanvulling op onze formule en ligt helemaal in lijn met de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt van cafetaria naar allround eetgelegenheid. Ik ben ervan overtuigd dat we de mensen in Haagse Beemden positief gaan verrassen.’