1,44 miljoen euro voor pand Restaurant Klein Zwitserland

1,44 miljoen euro voor pand Restaurant Klein Zwitserland

Het vastgoed van Pannenkoekenrestaurant Klein Zwitserland in Driebergen is gekocht door een particuliere investeerder voor een bedrag van €1,44 miljoen. Het bedrijf staat op nummer 14 in de Terras Top 100 van Misset Horeca.

Een particuliere belegger heeft het pand van Pannenkoekenrestaurant Klein Zwitserland in Driebergen gekocht. Het horecabedrijf zetelt aan Traai 295 in Driebergen-Rijsenburg en bestaat al sinds 1967. Het restaurant telt 120 couverts.

BHG

De exploitatie is in handen van BHG, De Brothers Horeca Groep van Marco en Rob Peek. En daar komt met de verkoop van het pand geen verandering in. BHG exploiteert onder andere ook Down Under in Nieuwegein, De HFSL in Bosch en Duin, Restaurants Zuiver in Utrecht en Amersfoort en Bistro Belle in Oud-Zuilen, vijf vestigingen van Meneer Smakers en Brothers in Bunnik.

Klein Zwitserland

Het restaurant zit aan de rand van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. De verkoop van het vastgoed wordt gemeld door Property.nl, Brecheisen Bedrijfsmakelaars heeft namens de particuliere belegger bemiddeld bij de aankoop.

Het pand stat op een perceel van 1600 vierkante meter en heeft een capaciteit van 120 zitplaatsen. Daarnaast heeft Klein Zwitersland in Driebergen een zaal met eigen bar voor events, feesten en bijeenkomsten.

Het restaurant serveert lunch en diner en heeft naast pannenkoeken (ongeveer 60 keuzes) ook een kleine selectie andere (vlees, vis, vega) gerechten.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.