Stevig gevulde salades

Deze maand introduceert Johma Professioneel twee nieuwe broodjessalades, Kip Pesto en Garnaal Surimi. De Kip Pesto salade is met stukjes kippenvlees in een saus op basis van crème fraîche met pesto. De Garnaal Surimi is aangemaakt met een frisse, lichte saus. De broodjessalades zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op broodjes; stevig en rijker gevuld

Deze maand introduceert Johma Professioneel twee nieuwe broodjessalades, Kip Pesto en Garnaal Surimi. De Kip Pesto salade is met stukjes kippenvlees in een saus op basis van crème fraîche met pesto. De Garnaal Surimi is aangemaakt met een frisse, lichte saus. De broodjessalades zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op broodjes; stevig en rijker gevuld dan andere salades, aldus Johma. En door de grove structuur blijven de salades beter op de broodjes zitten.

Tot en met december loopt de spaaractie voor tafelaccessoires in Italiaanse sfeer voor glasdesign, authentiek aardewerk en fraai vormgegeven accessoires. Door de spaarpunten op de broodjessalades en de emmerverpakkingen te verzamelen, zijn ze gratis te bestellen.

Informatie: Johma Nederland, Losser, tel. (053) 53 73 400 of customerservice@johma.nl.