Vernieuwde vleesproducten

Q-Linaire, de foodservice dochter van vleesproducent Dumeco, heeft de klassiekers cordon bleu en schnitzel vernieuwd. De cordon bleu heeft nu drie kaasvarianten gekregen: met jong belegen kaas, pittige oude kaas en milde bieslook kaas. Hierdoor is er meer smaakvariatie op de menukaart te brengen. De schnitzel 'nieuwe stijl' bestaat uit 80 procent vlees en is

Q-Linaire, de foodservice dochter van vleesproducent Dumeco, heeft de klassiekers cordon bleu en schnitzel vernieuwd. De cordon bleu heeft nu drie kaasvarianten gekregen: met jong belegen kaas, pittige oude kaas en milde bieslook kaas. Hierdoor is er meer smaakvariatie op de menukaart te brengen. De schnitzel ‘nieuwe stijl’ bestaat uit 80 procent vlees en is nu, met minder panade, gemaakt van brood dat speciaal voor dit doel wordt gebakken.

De smaak is zodanig dat de schnitzel zowel met als zonder saus te serveren is, aldus de vleesproducent.

Informatie: Q-linaire Service Office, Best, tel. (0499) 36 62 12 of www.q-linaire.nl.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.