De nieuwe eigenaren, Carla van Muyden en Chris Kuilboer, hebben de exploitatie van Restaurant ’t Kasteelhaantje overgenomen van Karin de Rouw en Jos Hoenen en huren het pand. In maart heropent het restaurant met terras onder de nieuwe naam Bosloods 1873. Dit is het jaartal waarin het pand is gebouwd.
Ervaren ondernemers
Van Muyden en Kuilboer exploiteerden 20 jaar herberg De Lingehoeve in Oosterwijk bij Leerdam en hadden ook een horecabedrijf in Frankrijk, Chateau de Fretoy met een restaurant en 54 bedden. Deze bedrijven hebben de ondernemers inmiddels verkocht, Frankrijk twee jaar geleden en de Lingehoeve in juni 2021.

Op zoek naar een nieuw horeca-avontuur wilden de ondernemers in eerste instantie naar Zuid-Limburg maar het werd Vorden. ‘In Limburg konden we niets vinden wat bij ons pastte. Toen we het restaurant in Vorden zagen, waren we op slag verliefd. Wat een mooie plek, zo naast het kasteel en het Pieterpad vlakbij.'
‘We hopen in maart open te kunnen. Onze kaart krijgt vanzelfsprekend een Franse twist, gezien ons verleden in Bourgondië. Maar we willen vooral een gezonde keuken voeren. Allemaal zelfgemaakte gerechten, met veel biologische en lokale ingrediënten.’