De Beren opent 50ste restaurant in de Markthal Rotterdam

De Beren opent 50ste restaurant in de Markthal Rotterdam
v.l.n.r: John De Wolf, Ad Schaap, Melvin van der Wielen.

Horecafranchiseformule De Beren heeft dinsdag 22 februari de deuren van haar 50e filiaal geopend. Locatie van deze nieuwste zaak is de Markthal van Rotterdam.

Ad Schaap: 'Rotterdam is de geboorteplek van de eerste Beer. Na het veroveren van Nederland zijn we terug voor het 50ste De Beren restaurant, in mijn eigen stad Rotterdam, ín die iconische markthal.

Het had zo moeten zijn. Ik loop over van trots, niet alleen vanwege dit succesvolle concept, maar vooral voor al mijn medewerkers. Zonder hen hadden we hier nu niet gestaan.'

De Beren Markthal

'Iedere nieuwe zaak is weer iets mooier dan de vorige', zegt Schaap. 'We leren van iedere opening wat werkt en wat niet en ontwikkelen steeds weer door.' Het interieur is volgens de ceo van het restaurant in de Markthal 'modern en heeft de uitstraling van een moderne club.'

De Beren, Markthal

De zaak is zowel vanuit de Markthal als de Binnenrotte toegankelijk. Het restaurant biedt plaats aan 150 gasten en is voorzien van een terras. De keuken heeft van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan vlees-, vis- en vega(n) gerechten.

De Beren, Markthal Rotterda

Oud-Feyenoorder en 'vriend van De Beren' John de Wolf verzorgde de officiële opening van het De Beren restaurant – Markthal door het ceremoniële lint door te knippen.