Satelliet organiseert Terras Festival

Satelliet organiseert Terras Festival

Op maandag 14 en dinsdag 15 maart staat bij Satelliet alles in het teken van het terras.

Het terras speelt een belangrijke rol in de gastbeleving en biedt volop kansen om je te onderscheiden. Satelliet helpt ondernemers graag om aan de hand van trends en mogelijkheden deze kansen te benutten.

De afgelopen periode heeft geleerd dat er veel kansen liggen om het terrasseizoen te verlengen. Er ontstaan steeds meer concepten met een succesvol 365-dagen terras: het gehele jaar door meer gasten kunnen ontvangen betekent immers meer omzet.


Heel veel terrasinspiratie

Naast meer dan 300 m2 terrasmeubilair kunnen bezoekers ook inrichtings- en stylingadvies krijgen, is er outlet verkoop, aandacht voor terrastrends en het 365-dagen terras. Dit alles wordt georganiseerd in een festivalsfeer: ongedwongen met food & drinks. Ondernemers kunnen zich online aanmelden voor het Satelliet Terras Festival: voor 14 maart en voor 15 maart.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.