EuroParcs neemt vakantiepark in Cadzand over

EuroParcs neemt vakantiepark in Cadzand over
Het strand van Cadzand

Met de overname van Camping de Betteld in Cadzand versterkt EuroParcs haar aanwezigheid in Zeeland. Het park wordt omgedoopt tot Europarcs Cadzand en is het derde van de keten in Zeeuws-Vlaanderen.

Sinds maart 2022 mag EuroParcs zich eigenaar noemen van vakantiepark de Betteld op wandel- en fietsafstand van het strand en het dorp Cadzand-Bad.

EuroParcs Cadzand: 60 huisjes

EuroParcs Cadzand krijgt twintig traditioneel gebouwde 6-persoons villa’s en veertig 4-persoons chalets. Naar verwachting zullen deze vakantiewoningen in juli 2023 voor het eerst boekbaar zijn voor gasten.

Gasloos

EuroParcs heeft behalve de locatie, ook het bestaande bouwplan overgenomen voor de transitie van de camping naar een toekomstbestendig vakantiepark. Camping de Betteld had de ambitie om na de uitvoering van de plannen, het eerste gasloze vakantiepark te zijn van Zeeuws-Vlaanderen, Europarcs gaat deze plannen nu verder gestalte geven.

Drie parken in Zeeuw-Vlaanderen

Met de aankoop van deze camping heeft EuroParcs na EuroParcs Schoneveld in Breskens en EuroParcs Bad MeerSee in Nieuwvliet een derde locatie aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Net als andere locaties die in de nabijheid van de zee of ander water zijn gelegen, richt EuroParcs zich naast op de Nederlandse markt nadrukkelijk ook op de Duitse markt.