Pop-up strandtent Aan de Koot geopend

Pop-up strandtent Aan de Koot geopend

Aan het Noorderstrand 1 in Scheveningen is tijdelijk een nieuwe strandtent geopend: Aan de Koot. Na komend strandseizoen maakt de pop-up plek voor een vaste locatie.

Aan de Koot, een knipoog naar de mondaine Cote D’Azur, houdt het graag simpel. De uitbaters willen geen moeilijke liflafjes of ingewikkelde drankjes. Een strandtent zoals deze is bedoeld, waar je kan je eten, drinken en dansen. 'Bij Aan de Koot wordt een liefdevolle buiging gemaakt naar Franse bistro’s, waar producten en smaken schitteren in eenvoud.'

Terug naar de basis

Het concept gaat terug naar de basis, waar de kracht van de eenvoud centraal staat en zal tevens fungeren als pop-up stadspodium, waar verschillende events georganiseerd gaan worden. 

Aan de Koot is een initiatief van Joep de Bruin, Steven Visser, Floris Groeneveld en Sander Peters, die elk hun sporen in de (beach) horeca- en evenementenwereld ruimschoots hebben verdiend. Met dit concept willen ze terug naar de basis. Net als het strand zelf is Aan de Koot een plek voor iedereen, 'een ontmoetingsplek voor levensgenieters en muziekliefhebbers en een plek zoals die in de regio Den Haag node wordt gemist: een toffe strandtent zonder opsmuk.'

Fraiche Hospitality

Om zich culinair te onderscheiden aan de Scheveningse Koot werken de chefs van Aan de Koot samen met Noah Tucker, Anthony Joseph en hun bedrijf Fraiche Hospitality. Hun jarenlange ervaring in de internationale horecasector zorgt voor en kritische blik en uiteindelijk een nog hoger niveau.

De pop-up strandtent zal komend seizoen het decor zijn van diverse strandfeesten van verschillende organisaties. 'Denk aan Terug Naar Toen en Happy Feelings. Daarnaast is het pop-up stadspodium niet alleen van, maar ook voor iedereen.' Dat betekent naast genoemde feesten ook eigen events, zoals filmavonden in de buitenlucht, veel livemuziek, diner events, kids clubs en meer te gekke beach events.

Aan het eind van het seizoen – de pop-up variant van Aan de Koot is geopend tot en met oktober 2022 – zal deze tijdelijke locatie worden afgebroken, om plaats te maken voor een permanent strandpaviljoen dat het hele jaar geopend zal zijn.