Kleurrijk pannenkoekenrestaurant Hendrik na verbouwing heropend

Kleurrijk pannenkoekenrestaurant Hendrik na verbouwing heropend

Na een intensieve verbouwing heeft het pannenkoekenrestaurant Hendrik onlangs de deuren weer geopend. Met hergebruik van oude materialen is het interieur van het koetshuis in ere hersteld.

De familie van der Linden is de nieuwe uitbater van het etablissement. De familie heeft het pannenkoekenhuis in Vreeland aan de Vecht, dat dateert uit 1967, een nieuwe uitstraling gegeven, maar wel met behoud van het klassieke karakter.

Speciaal voor de kinderen bevindt zich in de tuin een wensput en wordt de fantasie van de kleine gasten op de proef gesteld om de Pannenkoek van de Maand te bedenken.

De ambachtelijke pannenkoeken worden gemaakt met meel van de lokale molen de Ruiter in Vreeland. Hendrik biedt meer dan alleen pannenkoeken. Er is een nieuwe menukaart met Hollandse klassiekers én een uitgebreide borrel- en wijnkaart.

Oudhollands karakter en instagrammable

'Veel dingen zijn veranderd, maar het huiselijke, nostalgische, oud-Hollandse van dit restaurant moest behouden blijven voor de toekomst', zegt Tjerk van der Linden.

Het nieuwe interieur is uitgesproken, kleurrijk en 'instagramable'. In elke hoek van het restaurant is weer wat anders te zien.