David's brengt Amerikaanse keuken naar Hilversum

David's brengt Amerikaanse keuken naar Hilversum

David's heeft zijn deuren geopend op het Media Park in Hilversum. Een restaurant, bar en deli waar de Amerikaanse keuken centraal staat.

David’s dat aan het Joop van den Endeplein geopend is in Hilversum, is een restaurant waar ook afhaal van bijvoorbeeld koffie en/of bagels mogelijk is.

Gasten kunnen er ook werken of een cocktail drinken. David's mikt daarmee mede op de vele medewerkers op het Media Park in Hilversum en bezoekers van tv-shows.

Het concept draait om de Amerikaanse keuken: van southern soul food en fine dining tot 'Amerikaanse klassiekers' als eggs benedict, po’ boy sandwiches, NY strip steak en buffalo cauliflower.

David's: nieuwste zaak David de Boer in Hilversum

David’s is opgezet door David de Boer. De Hilversumse horecaondernemer is half Nederlands, half Amerikaans.

Hij groeide op in de horeca en opende in 2013 al restaurant Paisan in de mediastad. Samen met de directeur van het Media Park, Tim Sleegers, en chef en rechterhand Raoul Lambour, wil hij van David’s 'dé nieuwe place to be van het Gooi' maken.

In het restaurant kunnen gasten uitgebreid tafelen en kiezen uit twee tasting menu’s. In het bargedeelte kunnen mensen terecht die even snel iets willen eten voordat ze – bijvoorbeeld - een bezoek brengen aan een van de televisieshows om de hoek.

David de Boer: 'De Amerikaanse keuken heeft niet altijd een goede reputatie. Het zijn grote porties en fastfood, om maar wat voorbeelden te noemen. Wij laten zien dat de Amerikaanse keuken veel meer te bieden heeft.'