Dit is de opvolger van Dennis Kuipers in Vinkeles*

Dit is de opvolger van Dennis Kuipers in Vinkeles*

Hotel The Dylan Amsterdam heeft een nieuwe executive chef voor sterrestaurant Vinkeles: Jurgen van der Zalm. Hij volgt Dennis Kuipers op die na 16 jaar afscheid neemt van het restaurant.

Van der Zalm (36) werkt al ruim 14 jaar voor Vinkeles. In 2008 startte hij als leerling en werkte zich op tot Chef de Cuisine.

Over Jurgen van der Zalm

Jurgen van der Zalm volgt hiermee Dennis Kuipers op die na 16 jaar afscheid neemt van Restaurant Vinkeles in The Dylan Amsterdam.

Trots op promotie

'Het team van Restaurant Vinkeles is trots op de promotie van Jurgen van der Zalm als Executive Chef voor Restaurant Vinkeles. Ik ben ervan overtuigd dat Jurgen met zijn kennis en toewijding het niveau van Restaurant Vinkeles nog verder omhoog gaat brengen, samen met Maître Natasja Noorlander',aldus General Manager René Bornmann van The Dylan Amsterdam.

Michelinster Vinkeles

Dennis Kuipers was sinds 2006 in dienst van het restaurant van Hotel The Dylan in Amsterdam. In 2009 ontving hij daar een Michelinster, een onderscheiding die het restaurant tot op de dag van vandaag draagt.

Nieuwe uitdaging Dennis Kuipers

‘Ik heb ook altijd gezegd dat The Dylan niet mijn laatste trucje zal zijn’, aldus Dennis Kuipers, eerder tegenover Misset Horeca. Maar wat zijn nieuwe trucje is? ‘Ik heb nog niks wat dat betreft en ben gewoon heel benieuwd wat er op me afkomt.’

Restaurant Vinkeles is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor diner.