Terras Top 100 Publieksprijs: Hertme's nog aan kop, Pelle's meldt zich

Terras Top 100 Publieksprijs: Hertme's nog aan kop, Pelle's meldt zich

De strijd om de Publieksprijs lijkt een noordoostelijk onderonsje te worden. Hertme's Ambacht gaat nog altijd aan de leiding, maar provinciegenoot Pelle's stoomt op, terwijl Family Appelscha van geen wijken wil weten.

Het aantal stemmen voor de Terras Top 100 Publieksprijs is in vergelijking met de vorige tussenstand al ruim verdubbeld naar zo'n 24.000 stemmen. De meeste van die stemmen zijn nog altijd voor Hertme's Ambacht uit het Twentse Hertme. Dat zorgt voor een volgende tussenstand:

  • 1. Restaurant 't Hertme's Ambacht – Hertme
  • 2. Family Appelscha – Appelscha
  • 3. Pelle's Eten & Drinken – Deurningen
  • 4. Le Carrefour Preuf & Proost - Sint Odiliënberg
  • 5. MR Lely – Lelystad

Family Appelscha staat nog altijd op plek twee, maar de Publieksprijswinnaar van 2022, Le Carrefour uit Sint Odiliënberg moet plek drie laten aan Pelle's eten&drinken uit Deurningen, dat vorig jaar in de Terras Top 100-lijst nog tweede eindigde. MR Lely uit Lelystad houdt de vijfde plek vast.

Stemmen voor Terras Top 100 Publieksprijs tot 11 juni

Gasten kunnen nog tot en met 11 juni 2023 stemmen op hun favoriete terras. Stemmen gaat via missetterrastop100.nl/publieksprijs.

Per persoon mag niet meer dan één stem worden uitgebracht. Na 11 juni worden alle stemmen geteld en eventuele onrechtmatige stemmen of dubbele stemmen verwijderd. De bekendmaking van de winnaar van de Publieksprijs vindt plaats op het Terras Top 100-event, maandag 26 juni in Amsterdam.