McDonald's restaurant Assen Zuid verwelkomt eerste gasten

McDonald's restaurant Assen Zuid verwelkomt eerste gasten

Het nieuwe McDonald's restaurant in Assen-Zuid, waarvan de bouw in maart dit jaar startte, opent vandaag de deuren. Het restaurant bestaat uit twee verdiepingen en een ruim dakterras en is gevestigd langs de A28, aan de afslag richting TT Circuit Assen.

Gasten kunnen hier terecht voor de bekende opties, van een hamburger tot een McCafé koffiespecialiteit en van de McPlant tot een McFlurry. Het restaurant wordt gerund door franchisenemer Jolanda Peereboom. Dit is het derde restaurant dat zij leidt, naast McDonald’s Hoogeveen en McDonald’s Assen.

Dinsdag 6 juni werd het restaurant feestelijk geopend met een receptie. Hierbij waren onder andere wethouders Cor Staal (wonen) en Bert Jan ten Oever (economie en werkgelegenheid), lokale partners, collega’s, familie en vrienden aanwezig. Vandaag opent het restaurant officieel voor gasten.

Trots op medewerkers

Jolanda Peereboom, franchisenemer van McDonald’s Assen-Zuid, is blij met de opening: 'Ik ben heel trots op het nieuwe restaurant, maar nóg trotser op alle medewerkers. Ik heb een ontzettend enthousiast en divers team dat zich ook in het voortraject naar de opening hard heeft ingezet om alles op tijd af te krijgen. Nieuwe medewerkers, maar ook crewleden uit andere restaurants hebben hierbij geholpen. Dat is heel mooi om te zien. En we hebben nog plek voor nieuw talent. Of je nu een fulltimebaan zoekt, een bijbaan of een opleidingstraject, iedereen is welkom in ons gezellige team én prachtige nieuwe restaurant'.

Met ruim 20.000 medewerkers is McDonald’s een van de grootste horecawerkgevers van Nederland. Er wordt samengewerkt met diverse onderwijsinstellingen, er is een eigen McDonald’s Academy en worden er BBL-trajecten en stages aangeboden.