Hotel nhow Rotterdam opent interactieve hotelkamer

Hotel nhow Rotterdam opent interactieve hotelkamer

Hotel nhow Rotterdam heeft een TOIZ Room geopend. 'Deze interactieve hotelkamer daagt volwassenen uit om hun innerlijke kind te ontdekken'.

De belevingsruimte is veel meer dan een kamer om in te slapen, het is een ruimte vol creatieve uitspattingen. De kamer spreekt door middel van kleuren, vormen en verschillende materialen. Het moet hotelgasten een bijzondere ervaring bieden, gecombineerd met het uitzicht op de achitectonische hoogtepunten van de stad.

'Blij makende kunst'

De Nederlandse artiest Dion V, Dion Varossieau, bedacht samen met zakelijk partner Maya TOIZ  vanuit het idee om speelgoed voor volwassenen te creëren en te combineren met blij makende kunst. De creatie in de kamer past bij e speelse architectuur van het hotel.

nhow Rotterdam

Nhow Rotterdam is gevestigd in het iconische gebouw De Rotterdam, ontworpen door Rem Koolhaas. Kunst en architectuur staan in nhow Rotterdam centraal. Nhow is het disruptieve hotelmerk van NH Hotel Group, bekend om zijn iconische vestigingen. Geïnspireerd door de steden waarin ze gevestigd zijn en ontworpen door vooraanstaande creatieve geesten van onze tijd (Foster+Partners, OMA, opgericht door Rem Koolhaas, Karim Rashid, Sergei Tchoban, Teresa Sapey en Matteo Thun, onder anderen), is nhow tegelijkertijd een hotel en een creatieve hub.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.