SpaSereen treedt toe tot Thermen Resorts 

SpaSereen treedt toe tot Thermen Resorts 

Thermen Resorts voegt de twee bestaande locaties van SpaSereen in Maarssen en Maastricht toe aan het portfolio. Voorlopig behouden deze wel hun eigen naam.

Thermen Resorts had vier locaties: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans. En nu vullen SpaSereen Maarssen en Maastricht dat rijtje aan. 

Thermen Bussloo heeft ook een hotel, wat de komende jaren wordt uitgebreid. En inmiddels is gestart met de bouw van een hotel met 103 kamers bij Thermen Berendonck. Bussloo schopte het in 2021 tot de finale van de Dutch Hotel Award, waar het nipt tweede werd achter Zoku Amsterdam maar wel de Publieksprijs wist te winnen.

Met de overname van SpaSereen schuift Thermen Resorts met medewerkers. Zo wordt Jeroen van der Veen, die general manager van Thermen Bussloo was, als rayonmanager verantwoordelijk voor zowel Bussloo als Maarssen. Lotus van Eijden is de nieuwe gm in Bussloo, Jarl Raap gm in Maarssen. 

‘Het is onze missie om positieve energie door te geven. Met als doel ontspanning en een stressvrij leven voor iedereen’, zegt  Fabian Dolman, directeur Thermen Resorts. ‘Met de toevoeging van de twee SpaSereen locaties zijn we nog beter verspreid en bereikbaar, om zo ons land te helpen ontspannen.’ 

Een energiepositieve toekomst 

In de wereld van wellness wil Thermen Resorts toonaangevend zijn op het gebied van duurzaamheid. Net als in de andere vier Thermen Resorts wordt ook in SpaSereen volop geïnvesteerd in verdere verduurzaming. Maastricht, pas een jaar oud, beschikt al over de meest duurzame technieken en is net als Thermen Berendonck en Thermen Soesterberg ‘all electric’. 

Een missie die volgens Dolman óók voor de andere resorts haalbaar is: ‘Met grote en kleine stapjes zijn we met onze resorts op weg naar een energiepositieve toekomst. Waarbij meer energie wordt opgewekt dan verbruikt.’ 

Over Thermen Resorts 

Familiebedrijf Thermen Resorts is de moederorganisatie van Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck, Thermen Bad Nieuweschans; en vanaf 8 januari 2024 van SpaSereen Maarssen en SpaSereen Maastricht. Ieder met een eigen thematiek en onderscheidende saunafaciliteiten. In Thermen Soesterberg ervaren gasten de natuur in elke sauna of behandeling. Thermen Bussloo biedt wellnessrituelen van over de hele wereld. In Thermen Bad Nieuweschans (het oudste kuuroord van Nederland) kan men in Nordic sfeer heerlijk kuren in heilzaam bronwater. En in Thermen Berendonck wanen gasten zich in oosterse sferen.