Restaurant Lagom opent haar deuren in Harderwijk

Restaurant Lagom opent haar deuren in Harderwijk

In Harderwijk is restaurant Lagom geopend, gelegen op de locatie waar voorheen Chez Brochard was gevestigd.

Nadat Chez Brochard in oktober 2023 haar deuren sloot, heeft eigenaar Hugo Hond de uitdaging aangegaan om de locatie een volledige metamorfose te geven. Restaurant Lagom is het resultaat.

Hugo Hond heeft een deel van het oude personeel van Chez Brochard overgenomen, wat bijdraagt aan de vertrouwde gastvrijheid en service. Het restaurant is volledig verbouwd: een nieuwe bar, alles gestript en opnieuw geschilderd. Er is een compleet nieuw interieur dat een warme en moderne uitstraling heeft.

De keuken van Lagom staat onder leiding van chef Peele Koops. Chef Koops brengt een dynamisch en seizoensgebonden menu dat elke acht weken wisselt.

De focus ligt op verfijnde visgerechten, maar het menu biedt ook altijd vlees- en vegetarische opties om aan diverse culinaire wensen te voldoen.

Restaurant Lagom

Lagom staat voor balans en eenvoud in haar gerechten, waarbij kwaliteit en smaak voorop staan.

Bekijk deze collectie

Horecabedrijf starten

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren bedrijfsvoering, wet- en regelgeving waar je mee te maken krijgt, verzekeringen en nog veel meer. Deze collectie helpt je daarmee op weg.