Nieuwe eigenaar voor Suite Hotel Pincoffs

Nieuwe eigenaar voor Suite Hotel Pincoffs
Karen Hamerlynck, Marjolein van Asperen, Edwin van der Meijde, Milo Pennings

Zestien jaar na de opening krijgt Suite Hotel Pincoffs een nieuwe eigenaar. Oprichters Karen Hamerlynck en Edwin van der Meijde kondigen aan dat hotelmanager Marjolein van Asperen en haar partner Milo Pennings hen per 1 juli 2024 zullen opvolgen.

Suite Hotel Pincoffs werd in 2008 geopend als Rotterdams eerste boutique hotel. Het kleinschalige luxehotel is gevestigd in het monumentale douanekantoor uit 1879 aan de Entrepothaven op de Kop van Zuid.

Marjolein van Asperen (31) stapte ruim 12 jaar geleden, als HBO student aan TIO Business School Rotterdam, het hotel binnen voor een bijbaantje. Ze vertrok nooit meer. Marjolein kent alle facetten van het bedrijf. Ze heeft meerdere functies bekleed en ze is de afgelopen 3 jaar verantwoordelijk geweest voor het reilen en zeilen in haar functie als hotelmanager. Milo Pennings (34) heeft ruime ervaring in marketing en sales. Samen zorgen ze voor nieuwe energie in het bedrijf.

‘Voor mij is een droom uitgekomen. Met de overname openen we een nieuw hoofdstuk vol mogelijkheden. Samen met dit team en onze gezamenlijke liefde voor gastvrijheid zijn we vastberaden om dit prachtige hotel voort te zetten’, aldus de gedreven Marjolein. Milo voegt daaraan toe: ‘We zijn enthousiast om ieder onze expertise in te zetten en Suite Hotel Pincoffs naar nieuwe hoogten te brengen, waarbij we trouw blijven aan de waarden die dit hotel zo uniek maken.’

Onderscheidend hotelconcept

Met Marjolein aan het roer zijn die kernwaarden van Suite Hotel Pincoffs dan ook gewaarborgd. Het blijft een onderscheidend hotelconcept dat bekend staat om de storytelling, het hoge serviceniveau, de aangename gastvrijheid, de onderscheidende inrichting en de duurzame bedrijfsvoering.

Marjolein en Milo hebben de missie om de bestaande kernwaarden te bewaken en de verbinding met de Entrepothaven en de Maas te versterken. Ze willen geen kans onbenut laten om het verblijf voor elke gast een ervaring te maken om te koesteren. Ze zullen ook actief de MICE-markt betreden met de twee inspirerende vergaderzalen van het hotel.

Karen Hamerlynck heeft zich de afgelopen jaren omgeschoold tot leerkracht in het basisonderwijs. Edwin van der Meijde is hoteladviseur en blijft op de achtergrond verbonden. Beide ondernemers danken alle partners, leveranciers en medewerkers van het eerste uur voor het mogelijk maken van dit droomproject.

Bekijk deze collectie

Medewerker in dienst

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.