Terras Top 100 2024 nr. 73: Dikke Dirck, Amersfoort

Terras Top 100 2024 nr. 73: Dikke Dirck, Amersfoort

Het terras van Dikke Dirck biedt een kleurrijke en uitnodigende ambiance. Gasten kunnen kiezen tussen zitplekken onder de luifel aan het pand of aan de overkant van de straat.

De tafels zijn voorzien van plantjes, lampjes en kaarten, wat bijdraagt aan een levendige sfeer. De zonwering en kleurrijke priklichten op de parasols zorgen voor een aangename setting. Het personeel is herkenbaar door blouses met bedrijfslogo en bruine sloof, wat een professionele uitstraling geeft.

Bij aankomst worden gasten hartelijk begroet en krijgen zij de vrijheid om zelf een plekje te kiezen. De bediening is vriendelijk. Dikke Dirck biedt een geweldige sfeer en een aantrekkelijk terras, maar kan profiteren van verbeteringen in upselling, bijverkoop en de parate kennis van de medewerkers. Met deze aanpassingen kan dit gezellige terras nog hoger scoren.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.