Terras Top 100 2024 nr. 66: Rust Wat, Blaricum

Terras Top 100 2024 nr. 66: Rust Wat, Blaricum

Restaurant Rust Wat, gelegen aan het water en omgeven door groen, biedt een serene en uitnodigende omgeving. Het terras straalt rust en elegantie uit.

Tafels zijn smaakvol gedekt met linnen servetten, glaswerk en een klein bloemetje. De service is vriendelijk en attent. Medewerkers, gekleed in nette bedrijfskleding, zorgen voor een gastvrije ontvangst en begeleiden gasten vlot naar hun tafels. De uitleg van het menu en de aanbeveling van een exclusieve witte wijn getuigen van kennis en enthousiasme.

Het team is goed getraind en behulpzaam, maar er is wel ruimte voor verbetering in het tijdig bijschenken van drankjes en het uitserveren van lege borden. Een beetje meer persoonlijke interactie en small talk zou de gastbeleving nog verder kunnen versterken. Al met al biedt Rust Wat een prachtige ambiance en vriendelijke service, waardoor het terras op een mooie plek in de Top 100 is geëindigd.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.