Terras Top 100 2024 nr. 10: De Linde, Reek

Terras Top 100 2024 nr. 10: De Linde, Reek

Gelegen aan de straatkant en omgeven door prachtige Lindenbomen, biedt dit terras een eersteklas variëteit aan zitmogelijkheden, waaronder twee- en vierpersoonstafels, een loungezit voor zes personen en een picknicktafel. De grote zonneschermen zorgen voor comfortabele schaduw op zonnige dagen.

‘Bij aankomst wordt de gast meteen opgemerkt - ondanks de drukte binnen - en vriendelijk geholpen door een medewerker in een verzorgd, getailleerd bedrijfsshirt’, ziet de vakjury. ‘De service is hoffelijk, met oog voor detail: het mes wordt netjes met de scherpe kant naar de vork gelegd en drankjes worden met het logo naar de gast gedraaid geserveerd.’

Hoewel het terras veel positieve punten heeft, zijn er enkele (echt hele kleine) verbeterpunten. Bijvoorbeeld door menukaarten op tafel te plaatsen om bijverkoop te stimuleren. Het meubilair, vooral de plastic tafelbladen, kunnen beter passen bij de rest van de inrichting. Het zijn minimale puntjes die je zo vergeet, want de medewerkers bij De Linde blinken uit in gastvrijheid en vakbekwaamheid en de keuken levert voortreffelijke gerechten op een werkelijk heerlijk terras.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.