Cohen opent Hotel Artemis Amsterdam

Hotel Artemis Amsterdam, onderdeel van de Aeon Plaza Groep, opende op donderdag 12 mei officieel zijn deuren. Burgemeester Cohen van Amsterdam verrichte de opening met de onthulling van een schilderij van Kees de Waal.

Toppianist Jan Vayne verzorgde de muzikale omlijsting en een keur van veelbelovende artiesten - waaronder videokunstenares Daniëlle Kwaaitaal, goochelaar Ronald Moray en DJ Aardvarck - zetten een spectaculair feest in gang.

Hotel Artemis Amsterdam ademt de sfeer van Dutch Design, de internationaal vermaarde stroming van Nederlandse meesters als Gerrit Rietveld, Piet Hein Eek en Marcel Wanders. Nederlandse kunst vormde dan ook de rode draad tijdens de opening van Hotel Artemis Amsterdam. En de opening betekende meteen het startschot voor exposities van jonge kunstenaars als Leön Keer, Luc van Gompel, Paul Bulika en René Alexander. In de lobby onthulden Sandor ‘Juice’ Sweet en Werner ‘Nash’ Zwakhalen een meesterlijke graffiti.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.