Nieuw initiatief Hotelvrijmibo: Hotel Leaders Network

Nieuw initiatief Hotelvrijmibo: Hotel Leaders Network

De mensen achter de succesvolle Vrijmibo komen met een nieuw initiatief: Hotel Leaders Network, een netwerkevenement uitsluitend voor ceo's, gm's en eigenaren. Vrijdag 20 september is de eerste editie.

Voor de eerste editie van Hotel Leaders Network, op 20 september in het gloednieuwe Room Mate Aitana hotel in Amsterdam, hebben zich al leidinggevenden aangemeld van zo'n twintig hotels uit het hele land. Zij zullen krijgen een rondleiding door het hotel en worden toegesproken door Kike Sarasola, CEO van Room Mate Hotels en Jan Bakers, de architect die het hotel ontwierp.

Het Hotel Leaders Network richt zich exclusief op het hoger management binnen de hotellerie en wil deze doelgroep een structureel platform bieden dat het mogelijk maakt op zinvolle en plezierige wijze kennis, ervaring en ideeën uit te wisselen met gelijkgestemden.

Hotelvrijmibo

De 'gewone' Hotelvrijmibo, de vierjaarlijkse vrijdagmiddagborrel voor iedereen die in een hotel werkt, bestaat sinds 2008 en beleefde recent de 27e editie. Gemiddeld ontvangt de organisatie 500 hotelprofessionals per keer, uit alle geledingen van de branche.

Precies dat laatste inspireerde de mensen achter Hotelvrijmibo tot het nieuwe evenement, exclusief voor de hoogste laag van decisionmakers. De mannen achter Hotel Leaders Network en Hotelvrijmibo, Jacob de Graaff en Melle Pegman, willen Hotel Leaders Network één keer per jaar gaan organiseren.