Tim Meulenbeek chef MeetMeat by Mario

Tim Meulenbeek chef MeetMeat by Mario

Tim Meulenbeek wordt de chef-kok van MeetMeat by Mario in Rotterdam, de nieuwe - en tweede - zaak van tweesterrenchef Mario Ridder. Meulenbeek is op dit ...

Sharon Kars, de partner van tweesterrenchef Mario Ridder, krijgt de dagelijkse leiding in MeetMeat by Mario, dat begin september de deuren opent op Katendrecht in Rotterdam. Ridder zelf blijft actief in de keuken van De Zwethheul in Schipluiden.

De Zwethheul

‘Tim komt per 1 augustus in dienst en gaat dan een maand meelopen bij De Zwethheul’, aldus Ridder tegen Misset Horeca. ‘Alles in de nieuwe zaak komt uit de kookketel van het restaurant in Schipluiden, ook de kwaliteitseisen.’

Ridders partner Sharon Kars krijgt de dagelijkse leiding bij MeetMeat by Mario. ‘Randy Bouwer, oud-maître van onder andere Ivy in Rotterdam, en Jurjen Benschop, die bij Oud Sluis in Sluis en ook Ivy heeft gewerkt, zijn aangenomen voor in de bediening’, aldus Kars.

Brasserie

MeetMeat by Mario komt op het Deliplein in het Rotterdamse Katendrecht. Het wordt een moderne brasserie, die de uitstraling van de typische steak houses in het New York Meatpacking-district combineert met de gezelligheid van een Parijse bistro.

De opening staat gepland voor begin september. De verbouwing en inrichting van het nieuwe restaurant moet 1 juli starten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.