Geert-Jan Vaartjes weg bij Bilderberg Lauswolt

Geert-Jan Vaartjes weg bij Bilderberg Lauswolt

Geert-Jan Vaartjes vertrekt als chef-kok van De Heeren van Harinxma, het restaurant van Bilderberg-landgoedhotel Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag. Vaartjes wordt per 1 juli de rechterhand van Nederlander Jerry Bastiaan bij Outrigger Beach resort & spa op Mauritius.

Het vertrek van Geert-Jan Vaartjes bij restaurant De Heeren van Harinxma wordt gemeld door de Telegraaf. Vaartjes vertrekt na een periode van zeven jaar als chef-kok bij het restaurant van Bilderberg-landgoedhotel Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag.

Vaartjes vertrekt naar Mauritius, waar hij per 1 juli bij Outrigger Beach resort & spa de rechterhand wordt van de Nederlandse topchef Jerry Bastiaan.

De Friese chef-kok spreekt in de Telegraaf van 'een geweldige kans om wat van de wereld te zien en in een andere cultuur te werken'.

Marc van Gulick

Ook landgoed-directeur Marc van Gulick komt aan het woord in het artikel. Van Gulick betreurt het vertrek van Vaartjes en is gestart met de zoektocht naar een opvolger.

Jerry Bastiaan

Jerry Bastiaan verliet in 2007 grand hotel Karel V in Utrecht, waar hij een Michelinster kookte, voor een internationale loopbaan.

Die bracht hem onder andere in Dubai, Azerbeidzjan en - nu dus - Mauritius. In Utrecht werd hij opgevolgd door Jeroen Robberegt, die inmiddels werkt bij het Miele Experience Centre in Vianen.