De Leuf weer open met Bas van Kranen en Robin van de Bunt

De Leuf weer open met Bas van Kranen en Robin van de Bunt

Restaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg is weer open. Bas van Kranen, de rechterhand van de vorige week plotseling overleden eigenaar Paul van de Bunt, heeft de culinaire leiding. Hij wordt ondersteund door Robin van de Bunt, de zoon van eigenaresse Sandra van de Bunt.

In een e-mail laat Sandra van de Bunt weten 'voor de missie te staan om onze geliefde en gerespecteerde gasten tegemoet te treden in navolging van de alom bekende strijd en passie, om zo de sterren boven De Leuf te laten stralen'.

Sandra van de Bunt: 'Wij zijn iedereen, die ons heeft gesteund met troostende berichtjes, kaarten en knuffels heel dankbaar. Dit sterkt ons in het voornemen de nalatenschap van Paul met eerbied voort te zetten. Ook al heeft de flonkerende ster aan ons firmament zich hoog in de hemel genesteld, wij zijn vastberaden om met Bas van Kranen, die al jaren nauw met Paul samenwerkte de smaak van De Leuf in al haar facetten uit te blijven dragen. Zoon Robin heeft zich aan de zijde van Bas gevoegd, waarmee onze keuken zonder onderbreking Van de Bunt ademt'.

'Onze nieuwe menukaart popelt van ongeduld om door u geproefd te worden. Het leven gaat door, zoals Paul dat zou hebben gewild', aldus Sandra van de Bunt.

Paul van de Bunt overleed op 10 april geheel plotseling. Zijn dood ging als een schok door gastronomisch Nederland. Paul van de Bunt is slechts 61 jaar geworden.