Mario Ridder naar Hilton Rotterdam

Mario Ridder naar Hilton Rotterdam

Mario Ridder gaat een restaurant starten in het Hilton Hotel in Rotterdam. Ridder start er per januari 2015. Zijn restaurant De Zwethheul wil hij op ...

Dat laat Ridder weten aan MissetHoreca.nl. Ridder verhuist omdat hij in Rotterdam meer mogelijkheden ziet dan in Schipluiden. 'Rotterdam is booming en in een stad is nou eenmaal meer mogelijk dan waar we nu zitten', aldus Ridder.

Ridder vervolgt: 'Hilton Rotterdam is de laatste jaren flink opgeknapt en heeft een internationaal publiek. Daar zie ik heel veel mogelijkheden'.

De tweesterrenkok blijft zijn huidige kookstijl hanteren in het Hilton Hotel. Hoe het restaurant gaat heten, wil hij nog niet zeggen. 'De eerste letter van de voornamen van mijn dochters zijn erin verwerkt. Maar meer zeg ik hier niet over. Dat lees morgen maar in de krant', aldus Ridder, die zijn keukenteam meeneemt naar Hilton Rotterdam.

Op restaurant De Zwethheul wil Ridder een jonge, getalenteerde kok zetten, die op termijn de zaak moet overnemen. Naast De Zwethheul is Ridder ook eigenaar van restaurant CEO Baas van het Vlees in hartje Rotterdam.