Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over Bakwanden

Meer over Bakwanden
Nieuwe keuken voor Bon Appetit: ‘Alleen pizzaoven laten staan’

Nieuwe keuken voor Bon Appetit: ‘Alleen pizzaoven laten staan’

Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...

Energie besparen in cafetaria:  'Laat opbrengsten de doorslag zijn, niet de kosten'

Energie besparen in cafetaria: 'Laat opbrengsten de doorslag zijn,...

Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...

De bakwand van Het Swolsch Friethuys. Beeld: D&R Fotografie

Onderhoudscontract voor de bakwand; wel of niet afsluiten?

De bakwand moet je koesteren. Een onderhoudscontract is daarbij een makkelijke manier om zorg te dragen voor de jaarlijkse servicebeurt. Je weet van...

Uitgelicht

Tips, trends en kennis

Meer over Bakwanden
De HR-bakwand bij De Huut in Doetinchem, de FRy Logic van Hakvoort Professional. Foto: Henk Riswick

Bakwand schoonmaken: bijhouden, ontvetten en laten glanzen

Schoon en hygiënisch; belangrijke kernwoorden voor ieder voedselverwerkend bedrijf. Dat geldt zeker voor de bakwand, als het hart van de cafetaria....

Dit moet je weten als je een  tweedehands bakwand wilt kopen

Dit moet je weten als je een tweedehands bakwand wilt kopen

Een nieuwe bakwand is een enorme investering. Voor sommigen is een nieuwe bakwand niet haalbaar, simpelweg omdat het geld niet beschikbaar is....

Ria Dekker, eigenaar FrieteRia en Brasseria in Dronten. Foto's: Ton Kastermans Fotografie

Frituren met infrarood: experiment bij FrieteRia opent weg naar gasloos

Frituren met infrarood, daar experimenteert Ria Dekker, eigenaar van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, al een jaar mee. Ze frituurt de friet in een...

De retrobakwand van Perfecta bij het Swolsch Friethuys.

Afzuigkap in de cafetaria: tips over onderhoud, luchtkwaliteit en geluidsoverlast

Het installeren van professionele afzuiging in de cafetaria is een wettelijke verplichting met het oog op brandgevaar. Bovendien zou zonder afzuigkap...

Meer over Bakwanden

Andere apparatuur

Meer over apparatuur
Welk water voor welk apparaat in de horecakeuken?

Welk water voor welk apparaat in de horecakeuken?

Een vaatwasmachine heeft technisch een waterfilter nodig dat het water onthardt tegen kalkaanslag. Voor de combisteamer komen daar de aspecten smaak...

Koks over koken op inductie: ‘Van het gas is nog niet zo makkelijk’

Koks over koken op inductie: ‘Van het gas is nog niet zo makkelijk’

Chef-kok Luc Kusters van Bolenius* laat al bijna 15 jaar zien dat aardgasvrij geen enkele belemmering voor een topkeuken is. Tijdens een speciale...

Keuken inrichting van De Beiaard in Hoorn door Hakvoort.

Ontwikkelingen in de keuken: energiemanagement en efficiency

Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...

Meer over apparatuur
  1. McDonald’s restaurant Assen Zuid verwelkomt eerst gasten

  2. Sugo Pizza kiest voor plantaardig als (nieuwe) standaard

  3. Kwalitaria Groeneweg heropend na verbouwing

  4. Jonge ondernemers openen tweede Kwalitaria-vestiging

  5. Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

  6. Maak jij de nieuwe Legendary Mayonaise voor 2024?

Nieuwsbrief Fastservice

Schrijf je nu in voor de MH Fastservice nieuwsbrief en ontvang één keer in de twee weken op donderdag het nieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap in de wereld van fastservice. Laat je inspireren door fotoreportages, artikelen en interviews.
Bekijk vacatures
  1. Amsterdamse restaurants Hidden en Mama Kelly voorlopig gesloten

  2. Inschrijving Hanos Gouden Koksmuts geopend

  3. Deze wijnproevers gaan voor Nederland naar WK Blindproeven 2023

  4. Twee Nederlandse restaurants in Europese toplijst 2023 bij Tripadvisor

  5. Sterrestaurant Le Restaurant in Amsterdam sluit de deuren, toekomst ongewis

  6. Sterchef Jef Schuur gastheer Seasonality Symposium voor koks

  7. Twee nieuwe leden voor JRE-Jeunes Restaurateurs

  8. Restaurant Vanderveen pakte Michelinster in april, maar sluit nu de deuren

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen