
Nieuwe keuken voor Bon Appetit: ‘Alleen pizzaoven laten staan’
Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...
Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...
Bespaartips voor bakwanden zijn zeer welkom, nu door de stijgende energieprijzen bij cafetariaondernemers de vraag rijst of de transitie van gas naar...
De bakwand moet je koesteren. Een onderhoudscontract is daarbij een makkelijke manier om zorg te dragen voor de jaarlijkse servicebeurt. Je weet van...
Schoon en hygiënisch; belangrijke kernwoorden voor ieder voedselverwerkend bedrijf. Dat geldt zeker voor de bakwand, als het hart van de cafetaria....
Een nieuwe bakwand is een enorme investering. Voor sommigen is een nieuwe bakwand niet haalbaar, simpelweg omdat het geld niet beschikbaar is....
Frituren met infrarood, daar experimenteert Ria Dekker, eigenaar van FrieteRia en BrasseRia in Dronten, al een jaar mee. Ze frituurt de friet in een...
Het installeren van professionele afzuiging in de cafetaria is een wettelijke verplichting met het oog op brandgevaar. Bovendien zou zonder afzuigkap...
Chef-kok Luc Kusters van Bolenius* laat al bijna 15 jaar zien dat aardgasvrij geen enkele belemmering voor een topkeuken is. Tijdens een speciale...
Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...
De overheid wil van het gas af. Plan is om zo rond 2050 niet meer te koken op aardgas. Hoe bevalt het ondernemers die de stap al hebben gezet naar...