nieuws

De Jong (Zamen) pakt Venuez Award

Café

John de Jong van Zamen Horecagroep heeft de Venuez Hospitality & Style Award 2008 gewonnen voor meest toonaangevende horecaondernemer. Daarnaast werden er nog acht awards uitgereikt met daarbij klinkende namen als winnaars.

De Jong (Zamen) pakt Venuez Award

De uitreiking van de Venuez Hospitality & Style Awards 2008 vond dinsdagavond 2 december met een gala-avond plaats in de Convention Factory in Amsterdam.

John de Jong van de Zamen Horecagroep werd bekroond voor de lancering van twee spraakmakende horecazaken in Den Haag. ‘Square en The Harbour Club gaf hij het begrip style venue en de stad Den Haag een nieuwe impuls. Ook zijn zes andere goedlopende horecazaken worden up-to-date gehouden’, meldt het juryrapport.

De award voor Best Bar 2008 gaat naar Sophia van de HME Group van topkok Ron Blaauw. Sophia wordt bekroond voor haar professionele, separate bar binnen het restaurant. De luxueus vormgegeven bar beschikt over een hoogkwalitatief aanbod op het gebied van spirits, koffie, cocktails en wijn, aldus de jury.

Wine Spot

The Harbour Club in Den Haag heeft de award voor de Best Hospitality Concept 2008 gewonnen. De Best Cocktail Bar 2008-award is voor het Maastrichtse Beluga Nxt Door van tweesterrenkok Hans van Wolde.

Het Badpaviljoen in Domburg van Ferdie Dolk en Mirjam Joziasse gaat met de award voor Best Interior Design 2008 aan de haal. Het Best Hotel Concept 2008 is volgens Venuez het nieuwe hotelconcept citizenM in Amsterdam.

Taste the Wine Bar in Den Haag is uitgeroepen tot Best Wine Spot 2008. De award voor Best Use of Technology 2008 gaat naar Club Roque in Amsterdam. Divinatio in Utrecht tenslotte pakte de award voor Best Restaurant Design 2008.

Naast de awardregen voor bedrijven werd Lydia Soedadi uitgeroepen tot Best Bartender 2008 By Bols. Soedadi mag zich volgens volgens de jury van de Best Bartender By Bols de beste topbartender van Nederland noemen.

Lees vrijdag 5 december Misset Horeca voor achtergrondnieuws over dit evenement.

Speciale video, getoond tijdens het gala rondom de awards.

Reageer op dit artikel