nieuws

30ml start tweede zaak in Utrecht

Café

De Utrechtse koffiebar 30ml start in januari een tweede zaak, Crop, iets verderop in de stad. Crop wordt een bar waar biologische salades, groene sappen en koffie de hoofdmoot vormen.

30ml start tweede zaak in Utrecht

Volgens eigenaar Frans Kooyman zijn er in Utrecht weinig mogelijkheden voor een snelle en betaalbare biologische maaltijd. Daar wil hij met Crop verandering in brengen. Het klassieke pand aan de Biltstraat, waar tot voor kort een uitzendbureau zat, wordt nu verbouwd. In januari gaat Crop open.

Kooyman zegt dat 30ml op de huidige locatie uit de voegen barst door de populariteit. De Utrechts koffiebar werd onlangs 5e in de AD Koffietest en staat op de 8e plek in de Misset Koffie Top 100.

Als Crop open is, kunnen gasten daar dezelfde koffie verwachten als bij 30ml, waar de bonen gebrand worden. Crop krijgt een tuin en een terras, en biedt naast koffie, salades en gezonde sappen straks ook biologische maaltijden vanaf €6.

Reageer op dit artikel