nieuws

Eetcafé De Tijd wint brons Café Top 100 2016

Café

Een geoliede machine die aanvoelt als een warm bad. Enkele kenmerken die ervoor zorgen dat Eetcafé De Tijd in Oisterwijk dit jaar de derde plek weet te bemachtigen in de Café Top 100.

Eetcafé De Tijd wint brons Café Top 100 2016

In het jaar dat het ondernemersduo Mirjan Theuns en John Cornelissen het 20-jarige jubileum van hun eetcafé De Tijd vieren, verdient de zaak zijn hoogste notering tot nu toe in de Café Top 100. Een bronzen plak viel hen maandag 16 november ten deel, tijdens de bekendmaking van de Café Top 100 2016 in het Hilversumse Studio 21.

Altijd in ontwikkeling

De Tijd staat nooit stil en dat is één van de pijlers onder het succes van het Oisterwijkse bedrijf. Altijd bezig, altijd open voor nieuwe ontwikkelingen, innovatief ondernemen. Een ander belangrijk aspect bij De Tijd zijn de gasten. Van jong tot oud, voor koffie met gebak tot borrelhapjes met bier – De Tijd is en blijft toegankelijk voor iedere generatie. En zoals de gasten (op)groeien, zo groeit het bedrijf met hen mee.

> Bekijk hier de complete ranglijst Café Top 100 2016

Reageer op dit artikel